2012-03-22

Förbered dig för O-Ringengolfen

O-Ringengolfen 2012 kommer att göras upp på Holms GK onsdagen den 25 juli. För er som vill börja tjuvträna redan nu, kommer här lite tips från Holms klubbchef Cai Nilsson.

Vad för slags bana är Holm?


– Holms GK är en skogs- och parkbana som ligger vackert inbäddad i halländskt jordbrukslandskap. Banan har mycket spännande greener och få banor kan skryta om så generösa fairways som här! Men, tro för den skull inte att det blir en enkel match!

Har du något tips för att klara banan bra?


– Träna puttning. Din förmåga att sänka en och annan lång putt blir helt avgörande på våra stora ondulerade greener.

Hur känns det att få en massa orienterare på besök?


– Det känns både hedrande och spännande. Här finns säkert många duktiga idrottsmän inom många olika områden. Just den här dagen kan de lämna karta och kompass hemma och i stället fokusera på en trevlig golfupplevelse.

Kommer du själv se något av O-Ringen?


– Absolut, det vore dumt att inte passa på när vi har ett så stort arrangemang inpå knutarna.

Varför ska man passa på att spela golf när man är i Halmstad?


– Halmstad har en lång och traditionsrik golfkultur. Här är det tätt mellan golfbanorna och karaktären är skiftande, tack vare ett varierade landskap med strandängar och skogsbygd. Här finns ett alternativ för alla typer av golfare.

Läs mer om O-Ringengolfen här

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Tove fortsätter imponera
  O-Ringen 140722
  Tove Alexandersson och Thierry Gueorgiou fortsätter imponera när O-ringen flyttade ner från bergen till ljuvliga stranden söder om Åhus för medeldistans. Båda tog sin andra raka etappseger i dagens snabba strandterräng.
  Läs mer »
 • Etapp 3 -Det blev en underbar dag på stranden
  O-Ringen 140722
  Etapp 3 Kristianstadetappen blev en underbar upplevelse för O-Ringens deltagare. Med arenan ett stenkast från havet och banor som bjöd på riktigt snabblöpt terräng så var förutsättningarna goda för en riktig höjdaretapp.
  Läs mer »
 • Trafikinformation inför etapp 3
  O-Ringen 140721
  För er som åker bil till etapperna så kommer här lite information rörandes bilparkeringen vid etapp 3. Från bilparkeringen så kommer man under etapp 3 att ta bussen från parkeringen till arenan. Se till att planera resan ordentligt och var ute i god tid.
  Läs mer »
 • Tuff andra etapp för eliten
  O-Ringen 140721
  Tove Alexandersson hade stor uppvisning och utklassade allt motstånd på den andra etappen av O-Ringen. I herrklassen kunde ingen rå på den flygande fransmannen Thierry Gueorgiou.
  Läs mer »
 • Leandersson vann Kristianstadsprinten
  O-Ringen 140720
  I lördags vann Jonas Leandersson VM-stafetten i Italien. I dag fick han bästa tänkbara inledning på O-Ringen i Skåne när han vann elitsprinten i Kristianstad: - På det stora hela var det ett riktigt bra lopp, säger Leandersson.
  Läs mer »
 • Följ O-Ringen live!
  O-Ringen 140720
  O-Ringens tävlingar har idag startat på allvar. För att följa tävlingarna live så finns flera möjligheter. Du hittar allt på vår live-sida oringen.se/live
  Läs mer »
 • O-Ringens ålderman i mål på Etapp 1
  O-Ringen 140720
  96-åriga Rune Haraldsson Norrköping gick nyss i mål på etapp 1. Han tävlar i H95. -Idag var det ganska tufft där ute var Runes kommentar efter loppet!
  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision