2012-03-22

Förbered dig för O-Ringengolfen

O-Ringengolfen 2012 kommer att göras upp på Holms GK onsdagen den 25 juli. För er som vill börja tjuvträna redan nu, kommer här lite tips från Holms klubbchef Cai Nilsson.

Vad för slags bana är Holm?


– Holms GK är en skogs- och parkbana som ligger vackert inbäddad i halländskt jordbrukslandskap. Banan har mycket spännande greener och få banor kan skryta om så generösa fairways som här! Men, tro för den skull inte att det blir en enkel match!

Har du något tips för att klara banan bra?


– Träna puttning. Din förmåga att sänka en och annan lång putt blir helt avgörande på våra stora ondulerade greener.

Hur känns det att få en massa orienterare på besök?


– Det känns både hedrande och spännande. Här finns säkert många duktiga idrottsmän inom många olika områden. Just den här dagen kan de lämna karta och kompass hemma och i stället fokusera på en trevlig golfupplevelse.

Kommer du själv se något av O-Ringen?


– Absolut, det vore dumt att inte passa på när vi har ett så stort arrangemang inpå knutarna.

Varför ska man passa på att spela golf när man är i Halmstad?


– Halmstad har en lång och traditionsrik golfkultur. Här är det tätt mellan golfbanorna och karaktären är skiftande, tack vare ett varierade landskap med strandängar och skogsbygd. Här finns ett alternativ för alla typer av golfare.

Läs mer om O-Ringengolfen här

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Köp kartpaket inför O-Ringen Borås 2015
  O-Ringen 141126
  Nu släpper vi ett kartpaket med äldre kartor över de aktuella etappområdena inför sommarens O-Ringen i Borås. Paketet består av fem kartor - en per etapp, och beställes via vår webbshop.
  Läs mer »
 • Projektet som gör O-Ringen tillgängligt för alla
  O-Ringen 141114
  Vi jobbar för att O-Ringen ska bli tillgängligt för alla. Ett stort projekt i Borås finansierat av Allmänna arvsfonden ska skapa möjligheter för personer med fysiska och intellektuella nedsättningar samt synnedsättningar att få testa på orientering. Skogssport har besökt Borås och tagit tempen på projektet O-Ringen för alla.

  Läs mer »
 • Banläggarna är på gång
  O-Ringen 141111
  Det var dimma, några cm blötsnö på marken, mellan 0 och 2 plusgrader, regnade och blåste lite när banläggare Jan Gustafsson gjorde sin första tur till Sälen inför 2016. Jan är en erfaren banläggare, Sälen blir hans tredje O-Ringen på den posten.
  Läs mer »
 • 5000 st anmälda till O-Ringen Borås
  O-Ringen 141110
  Under den gångna O-EVENT-helgen i Borås passade många på att genrepa inför O-Ringen nästa sommar. Dessutom var det hela 160 st personer som passade på att anmäla sig till sommarens O-Ringen i Borås - detta på plats under O-EVENT-tävlingarna.
  Läs mer »
 • Podcast #28 Orientering i blodet -del 1
  O-Ringen 141105
  I Radio O-Ringen podcast #28 så bjuder vi på starten av en serie under namnet 'Orientering i blodet'. I denna serie kommer Per Forsberg träffa elitidrottare i andra idrotter och sporter som har en bakgrund och uppväxt inom orienteringssporten.

  Läs mer »
 • Vinnare av utlottningspriser på anmälan 1 november
  O-Ringen 141104
  Bland de som anmälde sig fram till och med 1 november lottade vi ut ett antal priser. Nu har vi dragit vinnarna. Priserna skickas ut under vecka 46. Även vinnarna från korsordstävlingen från senaste numret av O-Ringentidningen är korade.
  Läs mer »
 • 4863 deltagare har redan bestämt sig för O-Ringen i Borås 2015
  O-Ringen 141103
  Intresset för sommarens O-Ringen i Borås är stort. Den 1 november hade 4 863 deltagare anmält sig till Borås 2015. Siffran ger en indikation på att det kommer bli en riktig folkfest även nästa sommar.

  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash is not installed.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision