2012-03-22

Förbered dig för O-Ringengolfen

O-Ringengolfen 2012 kommer att göras upp på Holms GK onsdagen den 25 juli. För er som vill börja tjuvträna redan nu, kommer här lite tips från Holms klubbchef Cai Nilsson.

Vad för slags bana är Holm?


– Holms GK är en skogs- och parkbana som ligger vackert inbäddad i halländskt jordbrukslandskap. Banan har mycket spännande greener och få banor kan skryta om så generösa fairways som här! Men, tro för den skull inte att det blir en enkel match!

Har du något tips för att klara banan bra?


– Träna puttning. Din förmåga att sänka en och annan lång putt blir helt avgörande på våra stora ondulerade greener.

Hur känns det att få en massa orienterare på besök?


– Det känns både hedrande och spännande. Här finns säkert många duktiga idrottsmän inom många olika områden. Just den här dagen kan de lämna karta och kompass hemma och i stället fokusera på en trevlig golfupplevelse.

Kommer du själv se något av O-Ringen?


– Absolut, det vore dumt att inte passa på när vi har ett så stort arrangemang inpå knutarna.

Varför ska man passa på att spela golf när man är i Halmstad?


– Halmstad har en lång och traditionsrik golfkultur. Här är det tätt mellan golfbanorna och karaktären är skiftande, tack vare ett varierade landskap med strandängar och skogsbygd. Här finns ett alternativ för alla typer av golfare.

Läs mer om O-Ringengolfen här

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Radio O-Ringen podcast #39 Jerker Lysell
  O-Ringen 150423
  En skadeskjuten Jerker Lysell ser framåt. Sveriges stora sprintstjärna, Jerker Lysell Rehns BK är just nu oftare i badhuset än ute i spåret. En krånglande fot sätter stopp för vanlig träning varför det istället blir en hel del alternativ träning i simbassängen.
  Läs mer »
 • Årsstämma för O-Ringen AB, och ny styrelse-ledamot utsedd.
  O-Ringen 150422
  Under onsdagens årsstämma för O-Ringen AB så presenterades det första verksamhetsåret för O-Ringen som aktiebolag. I samband med årsstämman fastslogs också en ny styrelseledamot, Peter Öberg.
  Läs mer »
 • Få campingplatser kvar på O-Ringenstaden i Borås
  O-Ringen 150421
  Intresset för att bo på O-Ringenstadens camping i Borås är populärt. I dagsläget finns drygt 150 platser kvar att boka innan taket är nått. Så har ni inte bokat er campingplats än så finns all anledning att göra det. Förutom O-Ringenstaden så erbjuder vi camping även på Borås Camping.
  Läs mer »
 • Nu öppnar bokningen av sovkupéer i O-Ringenstaden i Borås.
  O-Ringen 150415
  Vi har tidigare berättat om möjligheterna att boka sovkupéer i ett tåg som kommer att stå i O-Ringenstaden i Borås. Nu öppnar vi alltså bokningen till dessa. Information och villkor presenteras i den här nyheten. Välkomna med er bokning!
  Läs mer »
 • 15 april öppnar boendebokningen O-Ringen Sälen 2016
  O-Ringen 150409
  Nu kan ni snart boka boende till O-Ringen Sälen 2016. Den 15:e April kl. 08.00 öppnar boendebokningen. Först ut är boendebokningen för föreningarna. Vill ni i klubben bo tillsammans så är det alltså hög tid att prata er samman och förbereda er inför 15:e april. På oringen.se/2016 finns all information ni behöver.
  Läs mer »
 • Reseerbjudande SJ
  O-Ringen 150408
  Ska du resa med tåg till O-Ringen i Borås i sommar är det en bra idé att använda SJ's bokningsmodul på vår hemsida för att få en billigare resa.

  Läs mer »
 • Stort intresse för sommarens O-Ringen i Borås
  O-Ringen 150402
  Intresset är stort inför årets stora folkfest, O-Ringen, som avgörs för femtioförsta gången. Efter andra anmälningsstoppets utgång den 1 april är hela 9604 deltagare anmälda. En bra siffra som innebär att prognosen pekar på uppemot 16-17 000 deltagare vid årets O-Ringen i Borås.
  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash is not installed.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision