2012-05-15

Anmäl dig till O-Ringen MTB-O – Chans att vinna kartställ!

Under O-Ringen i Halland så kommer det vara möjligt att kombinera den traditionella 5-dagarstävlingen och 3-dagars- tävlingen i MTB-O, då två av dessa blir kvällsetappar och den tredje arrangeras på morgonen av aktivitetsdagen.
Bland de som anmäler sig till O-Ringen MTB-O innan 15 juni, lottar vi ut 3 stycken kartställ (MTB Extreme) från Nordenmark Adventure, värde 820 kr/st. Så tag chansen att prova på MTB-O samtidigt som du har chansen att vinna ett kartställ genom din anmälan!

Hyr eller köp kartställ på plats eller via Eventor till O-Ringen


O-Ringen tillsammans med Nordenmark Adventure kommer under O-Ringenveckan att ha en försäljning och uthyrning av kartställ på MTB-O arenorna. Dessa kartställ kan också beställas genom din anmälan i Eventor.
 • Priset för att köpa MTB-Light är 360:-
 • Hyra tre dagar 100:- (Hyra en dag 50:-)
 • Priset för att köpa MTB-Extreme är 820:-
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Köp kartpaket inför O-Ringen Borås 2015
  O-Ringen 141126
  Nu släpper vi ett kartpaket med äldre kartor över de aktuella etappområdena inför sommarens O-Ringen i Borås. Paketet består av fem kartor - en per etapp, och beställes via vår webbshop.
  Läs mer »
 • Projektet som gör O-Ringen tillgängligt för alla
  O-Ringen 141114
  Vi jobbar för att O-Ringen ska bli tillgängligt för alla. Ett stort projekt i Borås finansierat av Allmänna arvsfonden ska skapa möjligheter för personer med fysiska och intellektuella nedsättningar samt synnedsättningar att få testa på orientering. Skogssport har besökt Borås och tagit tempen på projektet O-Ringen för alla.

  Läs mer »
 • Banläggarna är på gång
  O-Ringen 141111
  Det var dimma, några cm blötsnö på marken, mellan 0 och 2 plusgrader, regnade och blåste lite när banläggare Jan Gustafsson gjorde sin första tur till Sälen inför 2016. Jan är en erfaren banläggare, Sälen blir hans tredje O-Ringen på den posten.
  Läs mer »
 • 5000 st anmälda till O-Ringen Borås
  O-Ringen 141110
  Under den gångna O-EVENT-helgen i Borås passade många på att genrepa inför O-Ringen nästa sommar. Dessutom var det hela 160 st personer som passade på att anmäla sig till sommarens O-Ringen i Borås - detta på plats under O-EVENT-tävlingarna.
  Läs mer »
 • Podcast #28 Orientering i blodet -del 1
  O-Ringen 141105
  I Radio O-Ringen podcast #28 så bjuder vi på starten av en serie under namnet 'Orientering i blodet'. I denna serie kommer Per Forsberg träffa elitidrottare i andra idrotter och sporter som har en bakgrund och uppväxt inom orienteringssporten.

  Läs mer »
 • Vinnare av utlottningspriser på anmälan 1 november
  O-Ringen 141104
  Bland de som anmälde sig fram till och med 1 november lottade vi ut ett antal priser. Nu har vi dragit vinnarna. Priserna skickas ut under vecka 46. Även vinnarna från korsordstävlingen från senaste numret av O-Ringentidningen är korade.
  Läs mer »
 • 4863 deltagare har redan bestämt sig för O-Ringen i Borås 2015
  O-Ringen 141103
  Intresset för sommarens O-Ringen i Borås är stort. Den 1 november hade 4 863 deltagare anmält sig till Borås 2015. Siffran ger en indikation på att det kommer bli en riktig folkfest även nästa sommar.

  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision