2012-05-15

Anmäl dig till O-Ringen MTB-O – Chans att vinna kartställ!

Under O-Ringen i Halland så kommer det vara möjligt att kombinera den traditionella 5-dagarstävlingen och 3-dagars- tävlingen i MTB-O, då två av dessa blir kvällsetappar och den tredje arrangeras på morgonen av aktivitetsdagen.
Bland de som anmäler sig till O-Ringen MTB-O innan 15 juni, lottar vi ut 3 stycken kartställ (MTB Extreme) från Nordenmark Adventure, värde 820 kr/st. Så tag chansen att prova på MTB-O samtidigt som du har chansen att vinna ett kartställ genom din anmälan!

Hyr eller köp kartställ på plats eller via Eventor till O-Ringen


O-Ringen tillsammans med Nordenmark Adventure kommer under O-Ringenveckan att ha en försäljning och uthyrning av kartställ på MTB-O arenorna. Dessa kartställ kan också beställas genom din anmälan i Eventor.
 • Priset för att köpa MTB-Light är 360:-
 • Hyra tre dagar 100:- (Hyra en dag 50:-)
 • Priset för att köpa MTB-Extreme är 820:-
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Hög tid för anmälan till sommarens höjdpunkt, O-Ringen Borås 2015!
  O-Ringen 150325
  Med mindre än 4 månader kvar till sommarens höjdpunkt så närmar vi oss det andra anmälningsstoppet, 1 April. Andra anmälnings-stoppet innebär ca 20% lägre pris än ordinarie anmälan. Inför anmälan så tipsar vi här om 5 anledningar till varför du skall komma till Borås 2015!
  Läs mer »
 • Bokning av sovkupéer i Borås försenat
  O-Ringen 150324
  Vi har tidigare i O-Ringentidningen berättat om möjligheterna att boka plats i sovkupé i ett tåg som kommer att stå i O-Ringenstaden i Borås. Vi måste tyvärr meddela att bokningen som var tänkt att öppna den 25 mars, är skjuten på framtiden då vi väntar på klartecken på besiktning och tillåtelse att använda ett stickspår.
  Läs mer »
 • Radio O-Ringen podcast #37, Inför anmälningsstopp 1 April, O-Ringen 2015.
  O-Ringen 150324
  Den 1 april är nästa anmälningsstopp inför sommarens O-Ringen i Borås. Radio O-Ringen podcast och Per Forsberg åkte till Borås för att kolla hur förberedelserna går.
  Läs mer »
 • O-Ringen Sälen 2016 sätter Rörbäcksnäs på världskartan
  O-Ringen 150323
  Under O-Ringen i Sälen sommaren 2016 kommer tävlingarna i Mountinbikeorientering (MTB-O) att avgöras i terrängen kring Rörbäcksnäs i norra Dalarna. Där kommer deltagarna i MTB-O att köra om totalsegern.
  Läs mer »
 • Populära Hittaut.nu blir Openklass under O‑Ringen 2015 i Borås
  O-Ringen 150312
  Hittaut.nu har de senaste åren blivit en populär och spännande friskvårdsaktivitet på de orter där konceptet lanserats. Trots att det handlar om kartor och ”kontroller” i form av checkpoints har drygt 70% av deltagarna ingen tidigare koppling till orienteringssporten. Nu lockar O-Ringen 2015 i Borås med en öppen klass för de som gillar upplägget med hittaut.
  Läs mer »
 • Asker SK -ser fram emot O-Ringen i Borås 2015
  O-Ringen 150308
  Många är de norska klubbar som har som tradition att åka på O-Ringen. Asker SK en framgångsrik klubb när det gäller rekrytering av ungdomar besökte Borås i höstas under O-Event. Nu ser man fram emot att komma tillbaka i sommar till O-Ringen i Borås.
  Läs mer »
 • Radio O-Ringen podcast# 36 Tom Hollowell, IOF
  O-Ringen 150304
  I detta nya avsnitt av Radio O-Ringen podcast möter vi den nye generalsekreteraren för IOF, Tom Hollowell. Det blev ett samtal om att öka synligheten för idrotten orientering, att hitta nya och intresserade partners och sponsorer samt att den olympiska tanken fortsatt finns på IOF:s agenda.

  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash is not installed.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision