2012-03-16

7000 anmälda till O-Ringen i Halland

Under onsdagen så kunde det noteras att 7000 deltagare hittills har anmält sig till O-Ringen i Halland. En jämförelse med 2011 års upplaga i Hälsingland, så hade i fjol drygt 3900 anmält sig vid samma tidpunkt.

Ordinarie anmälan och nästa anmälningsstopp till O-Ringen Halland 2012 är den 15:e maj. Samma anmälningsstopp gäller för O-Ringen MTB-O och Hallands 3-dagars. Efter att anmälningsläget legat relativt stilla under vintern så tillkommer det nu många nya anmälningar varje dag.
-Vi märker att orienteringssäsongen nu har kört igång i södra Sverige, och att man på allvar börjar att planera för O-Ringen i sommar, säger Patrik Söderqvist Marknadschef vid O-Ringen.
Intresset inför Halland är stort och till Hallandspremiären som gick av stapeln den gångna helgen, genomfördes fler än 2500 starter. Det var många som passade på att testa Hallandsterrängen inför sommarens O-Ringen i Halmstad, bl.a. landslagslöparen Johan Runesson, Göteborg Majorna OK.
-Jag vann en distans på O-ringen förra året och jag siktar på att vara topp-3 i år. Men det kommer att bli tufft, säger Johan till Hallandsposten.

Förutom att anmäla sig är det också hög tid att börja planera för boendet i Halmstad.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

KOMMANDE ÅR »

 • Projektet som gör O-Ringen tillgängligt för alla
  O-Ringen 141114
  Vi jobbar för att O-Ringen ska bli tillgängligt för alla. Ett stort projekt i Borås finansierat av Allmänna arvsfonden ska skapa möjligheter för personer med fysiska och intellektuella nedsättningar samt synnedsättningar att få testa på orientering. Skogssport har besökt Borås och tagit tempen på projektet O-Ringen för alla.

  Läs mer »
 • Banläggarna är på gång
  O-Ringen 141111
  Det var dimma, några cm blötsnö på marken, mellan 0 och 2 plusgrader, regnade och blåste lite när banläggare Jan Gustafsson gjorde sin första tur till Sälen inför 2016. Jan är en erfaren banläggare, Sälen blir hans tredje O-Ringen på den posten.
  Läs mer »
 • 5000 st anmälda till O-Ringen Borås
  O-Ringen 141110
  Under den gångna O-EVENT-helgen i Borås passade många på att genrepa inför O-Ringen nästa sommar. Dessutom var det hela 160 st personer som passade på att anmäla sig till sommarens O-Ringen i Borås - detta på plats under O-EVENT-tävlingarna.
  Läs mer »
 • Podcast #28 Orientering i blodet -del 1
  O-Ringen 141105
  I Radio O-Ringen podcast #28 så bjuder vi på starten av en serie under namnet 'Orientering i blodet'. I denna serie kommer Per Forsberg träffa elitidrottare i andra idrotter och sporter som har en bakgrund och uppväxt inom orienteringssporten.

  Läs mer »
 • Vinnare av utlottningspriser på anmälan 1 november
  O-Ringen 141104
  Bland de som anmälde sig fram till och med 1 november lottade vi ut ett antal priser. Nu har vi dragit vinnarna. Priserna skickas ut under vecka 46. Även vinnarna från korsordstävlingen från senaste numret av O-Ringentidningen är korade.
  Läs mer »
 • 4863 deltagare har redan bestämt sig för O-Ringen i Borås 2015
  O-Ringen 141103
  Intresset för sommarens O-Ringen i Borås är stort. Den 1 november hade 4 863 deltagare anmält sig till Borås 2015. Siffran ger en indikation på att det kommer bli en riktig folkfest även nästa sommar.

  Läs mer »
 • 2015-bloggen firar 100
  O-Ringen 141028
  Sedan maj 2013 har man kunnat följa 2015-bloggen här på oringen.se och igår publicerades inlägg nummer 100.
  Läs mer »

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision