O-Ringen Halland - Sand, bad och bokskog!

21-27 juli 2012

Halmstad, på västkusten som ibland även kallas Sveriges riviera avgörs sommaren 2012 O-Ringen. Långa sandstränder och fina bokskogar gör Halland och Halmstad som mycket lämpad för en västkustsemester 2012.

O-Ringenstaden, på närövningsfältet i norra delen av Halmstad ligger ca 1 km ifrån centrum, endast en snabb promenad genom Galgberget.

Tävlingarna kommer att erbjuda en mix av sandstränder, strandskog till inlandsbokskog. En spektakulär havsetapp med saltstänk ifrån havet vid målgång planeras!

Välkomna!

KOMMANDE ÅR »

NYHETER HALLAND
 • Hög tid för anmälan till sommarens höjdpunkt, O-Ringen Borås 2015!
  O-Ringen 150325
  Med mindre än 4 månader kvar till sommarens höjdpunkt så närmar vi oss det andra anmälningsstoppet, 1 April. Andra anmälnings-stoppet innebär ca 20% lägre pris än ordinarie anmälan. Inför anmälan så tipsar vi här om 5 anledningar till varför du skall komma till Borås 2015!
  Läs mer
 • Bokning av sovkupéer i Borås försenat
  O-Ringen 150324
  Vi har tidigare i O-Ringentidningen berättat om möjligheterna att boka plats i sovkupé i ett tåg som kommer att stå i O-Ringenstaden i Borås. Vi måste tyvärr meddela att bokningen som var tänkt att öppna den 25 mars, är skjuten på framtiden då vi väntar på klartecken på besiktning och tillåtelse att använda ett stickspår.
  Läs mer
 • Radio O-Ringen podcast #37, Inför anmälningsstopp 1 April, O-Ringen 2015.
  O-Ringen 150324
  Den 1 april är nästa anmälningsstopp inför sommarens O-Ringen i Borås. Radio O-Ringen podcast och Per Forsberg åkte till Borås för att kolla hur förberedelserna går.
  Läs mer
 • Populära Hittaut.nu blir Openklass under O‑Ringen 2015 i Borås
  O-Ringen 150312
  Hittaut.nu har de senaste åren blivit en populär och spännande friskvårdsaktivitet på de orter där konceptet lanserats. Trots att det handlar om kartor och ”kontroller” i form av checkpoints har drygt 70% av deltagarna ingen tidigare koppling till orienteringssporten. Nu lockar O-Ringen 2015 i Borås med en öppen klass för de som gillar upplägget med hittaut.
  Läs mer
 • Asker SK -ser fram emot O-Ringen i Borås 2015
  O-Ringen 150308
  Många är de norska klubbar som har som tradition att åka på O-Ringen. Asker SK en framgångsrik klubb när det gäller rekrytering av ungdomar besökte Borås i höstas under O-Event. Nu ser man fram emot att komma tillbaka i sommar till O-Ringen i Borås.
  Läs mer

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash is not installed.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision