O-Ringen Halland - Sand, bad och bokskog!

21-27 juli 2012

Halmstad, på västkusten som ibland även kallas Sveriges riviera avgörs sommaren 2012 O-Ringen. Långa sandstränder och fina bokskogar gör Halland och Halmstad som mycket lämpad för en västkustsemester 2012.

O-Ringenstaden, på närövningsfältet i norra delen av Halmstad ligger ca 1 km ifrån centrum, endast en snabb promenad genom Galgberget.

Tävlingarna kommer att erbjuda en mix av sandstränder, strandskog till inlandsbokskog. En spektakulär havsetapp med saltstänk ifrån havet vid målgång planeras!

Välkomna!

KOMMANDE ÅR »

NYHETER HALLAND
 • 5-Dagars Nostalgirace genomfört vid tre tillfällen under O-Ringenveckan
  O-Ringen 140723
  Totalt har ca 110 löpare har sprungit och provat på banor och kartor från premiärårets tredje etapp av O-Ringens 5-dagarsorientering år 1965.  Den varma väderleken gjorde nog att många valde badstranden istället för springa Nostalgiracet. De som sprang tyckte detta vara roligt och utmanande att klara av banan utan att  vända på kartan och titta på hjälpkartan som var en modern och nyreviderad karta.  För många var det en tuff prestation att springa och försöka hitta kontrollerna.

  Läs mer
 • Aktivitetsdag eller vilodag?
  O-Ringen 140723
  Efter 3 etapper är det i dag uppehåll för de tävlande. Aktiviteter eller bara vila, vad föredrar du? Här ger vi lite tips på aktiviteter som du kan uppleva under aktivitetsdagen. Varför inte passa på att besöka Team Sportias tält på O-Ringentorget och spana in lite fräscha O-Ringen souvenirer.
  Läs mer
 • Tove fortsätter imponera
  O-Ringen 140722
  Tove Alexandersson och Thierry Gueorgiou fortsätter imponera när O-ringen flyttade ner från bergen till ljuvliga stranden söder om Åhus för medeldistans. Båda tog sin andra raka etappseger i dagens snabba strandterräng.
  Läs mer
 • Etapp 3 -Det blev en underbar dag på stranden
  O-Ringen 140722
  Etapp 3 Kristianstadetappen blev en underbar upplevelse för O-Ringens deltagare. Med arenan ett stenkast från havet och banor som bjöd på riktigt snabblöpt terräng så var förutsättningarna goda för en riktig höjdaretapp.
  Läs mer
 • Trafikinformation inför etapp 3
  O-Ringen 140721
  För er som åker bil till etapperna så kommer här lite information rörandes bilparkeringen vid etapp 3. Från bilparkeringen så kommer man under etapp 3 att ta bussen från parkeringen till arenan. Se till att planera resan ordentligt och var ute i god tid.
  Läs mer

VÄRDKOMMUN

ANNONSÖRER

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Flash är inte installerat.

Get Adobe Flash player

Other languages

Copyright © 2014 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls. Publiceringsverktyg: SiteVision