O-ringen

Karin Kullman blir projektledare för O-Ringen Göteborg

en bild

Äntligen är det klart vem som blir projektledare

Nu är det klart att det blir Karin Kullman som blir projektledare när O-Ringen kommer till Göteborg om ca 2,5 år.

Idag arbetar Karin som regionchef och teknisk konsult/projektledare på Sweco. Idrottsligt är Karin orienterare sedan barnsben och hon har sedan starten representerat OK Alehof. Som deltagare har hon gjort hela tjugo O-Ringen och att hon nu får kombinera sitt stora intresse med sina yrkeskunskaper är något hon ser mycket fram emot.

– Att bli projektledare för O-Ringen Göteborg 2026 känns fantastiskt och det är något jag ser fram emot med glädje. I Göteborg kommer vi att kunna erbjuda ett O-Ringen med utmanande orientering i blandad terräng, en O-Ringenstad på Stora Holm och närhet till staden och havet hela tiden, säger Karin.

För O-Ringen Göteborg pågår just nu arbetet med att bestämma tävlingsområdena. Det som redan är klart är att det blir en O-Ringenstad med ca 2000 campingplatser på Hisingen och Stora Holm. Här blir förutom campingen mässområde och O-Ringentorg.

Funktionärsföreningar till O-Ringen 2026 är FK Herkules, Frölunda OL, Göteborg-Majorna OK, Göteborgs Orienteringsförbund, Göteborgs Skidklubb, IF Marin Väst, IFK Göteborg Orientering, IK Stern, IK Uven, Kungälvs OK, Lerums SOK, Mölndal Outdoor IF, OK Alehof, OK Landehof, Sjövalla FK, Sävedalens AIK, Tolereds AIK och Utby IK

Karin Kullman tillträder tjänsten den 1 juli 2024.

En längre intervju med Karin kommer i nästa nummer av O-Ringentidningen.

Fler nyheter