Värmland - kontrasternas landskap

En O-Ringenvecka är så mycket mer än orienteringar, det är en möjlighet att upptäcka nya platser göra roliga aktiviteter, själv eller tillsammasn med andra.

Under veckan hittar du flera aktiviteter i O-Ringens regi och väldigt många fler. Här finns ett antal äventyr, vackar vyer, sköna bad och intressatn kultur samlat.


O-Ringens Aktiviteter

Avslutningsfest

Miniknat

Barnpassning

Orienteringsskolan

Prova på - Aktivitetsdagen

Aktiviteter runt om Värmland

Vilda naturreservat

Sköna bad

Magnifika utsikter

Äventyrlig cykling

Värmländska äventyr

Kultur och berättande

Fler härliga upplevelser

Värmland är det landskap som det skiljer mest i klimat mellan norr och söder. Landskapet består av allt från kala klipphällar vid Vänern i söder till karga storskogar på Finnmarken i norr. Här erbjuds allt från nävgröt och fläsk på en bygdegård till älginnanlår serverad på stärkta linnedukar. Att Värmland är ett kontrastrikt landskap gör också att det finns något att göra för alla. Värmland är fyllt av spännande aktiviteter och platser att besöka. Här har vi samlat en stor mängd att välja bland när du planerar ditt äventyr i Värmland.  

O-Ringenstaden ligger strax utanför Arvika som med ca 25 000 invånare är Värmlands näst största kommun. Arvikatrakten erbjuder en storslagen natur med många sjöar och flera naturreservat. Området är känt för sin rika kultur, för sång och musik, konst och hantverk. Arvika har en mysig och inbjudande stadskärna med många butiker med bra shopping. Det finns gott om caféer och restauranger i centrum och under sommaren kan du även dricka kaffe på många hembygdsgårdar och sommarcaféer runt om i kommunen.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision