Var med och Dela glädjen kring O-Ringen

Hyr ut ditt boende under O-Ringen Uppsala 2020

Vill du ha ett tillskott i semesterkassan - och samtidigt hjälpa O-Ringen Uppsala 2020 att bli en riktig folkfest?
Då ska du hyra ut ditt boende under slutet av juli 2020!

Alla olika typer av boendeobjekt kan vara intressanta för O-Ringens deltagare. Villa, sommarstuga, attefallshus, lägenhet, föreningslokaler, husvagn m.m. 

Lägesmässigt är närhet till O-Ringenstaden vid Ultuna samt arenorna vid Flottsund (Sunnersta) och Pattons hage (Norby, Gottsunda) attraktivt. Detsamma gäller boende i Knivsta som ligger på bekvämt avstånd både från arenan i Östuna och övriga etapper i Uppsala. Läs mer om de områden som kommer nyttjas för O-Ringens tävlingar här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur gör jag för att hyra ut?

Tänk på att om du bor i lägenhet (bostadsrätt eller hyresrätt) behöver du först få samtycke till att hyra ut i andra hand. Du ansöker om tillstånd för tillfällig uthyrning i din bostadsrättsförening respektive hos din hyresvärd.

Vill du lägga upp ditt boende för uthyrning kommer du igång härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får börja med att ange typ av boende, antal bäddar och var boendet finns. När du lagt in dessa uppgifter kommer du automatiskt vidare till ett steg där du skapar ett konto hos O-Ringens boendeförmedlingspartner Nordic Travel, såvida du inte redan har ett konto.

Därefter kan du lägga upp ditt boende genom att följa stegen i guiden.
Tänk på att ange en lämplig uthyrningsperiod för ditt objekt. 
Kom också ihåg att lägga in bilder då en bild säger mer än tusen ord och objekt med många bilder hyrs ut lättare. Det tar två arbetsdagar innan objektet syns i O-Ringens bokningsportal.

Du kan enkelt hantera flera olika boenden samtidigt från samma konto.
Om du redan har ett konto hos Nordic Travel, eller vill göra ändringar i ett objekt som du har börjat på tidigare loggar du in härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Behöver du hjälp med att registrera dig eller med att lägga upp ditt objekt på webben, kontakta oringen@nordictravel.se eller ring +46 (0)8–409 064 08.

Bästa tipsen för att få sitt boende uthyrt

 • Erbjud ett rimligt hyrespris.
  Ett riktmärke för uthyraren är för en normal lägenhet (4-6 bäddar) nära O-Ringenstaden eller någon av arenorna 7 000 kr/vecka och för en villa 9 000 kr/vecka. Uthyrare av objekt som vi bedömer ligger för högt kommer vi att kontakta. Tänk på att det till ditt pris adderas ett påslag enligt förmedlingsavtalet. Det är det priset som sedan visas på webben till hyrestagarna.
 • Var flexibel med ankomstdagar och uthyrningsperiod
  De allra flesta av O-Ringens deltagare anländer senast på söndag den 19/7 2020 och reser hem söndag den 26/7.
  Många vill dock gärna vara på plats några dagar före, och ibland efter. Har du möjlighet att vara flexibel ökar det chansen att få uthyrt. Dessutom kan du tjäna några extra kronor på det.
  Ett tips är därför att öppna upp för uthyrning av nätter hellre än hela veckor. Det ställer du in när du registrerar ditt boende.
 • Föreningslokaler, bygdegårdar och liknande är populära bland O-Ringens deltagare
  Har du ett sådant boende att hyra ut ska du välja alternativet "Lokal" när du registrerar boendet.
  Efterfrågan på sådana är stor bland O-Ringens deltagare, både för lokaler med högre och lägre komfort.
  För enklare boendealternativ med madrass eller liknande på hårt underlag är rekommenderat pris 50 kr/per person och natt.
 • Försäkring
  OBS! Tänk på att du själv behöver lösa försäkringsfrågan om det handlar om boenden utan privat hemförsäkring.
 • Många vill hyra husvagn på plats
  Att hyra en (gärna uppställd) husvagn på plats är mycket populärt! O-Ringenstadens campingområde är placerat på Ultuna. Campingen kommer att ha ca 2 500 platser. Alla som bokat plats har dock inte egen husvagn utan brukar vilja hyra på plats. Ett utmärkt tillfälle att hyra ut för dig som har husvagnen ståendes i slutet av juli 2020.
 • Skriv en tydlig beskrivning om ditt objekt
  Kom ihåg att du aldrig har något att förlora på att annonsera. Var bara tydlig med vad det är du erbjuder. Det underlättar både för dig som uthyrare och för hyrestagaren. Gör tydligt klart hur många personer det finns plats för.
  Bilder ökar också chanserna att få uthyrt markant.
  Är du osäker, titta gärna på andra objekt som ligger ute för uthyrning.
 • Se till att prisangivelsen blir rätt
  När du lägger in priset per natt för ett boende ska du ange det totala priset per natt, inte per natt och person.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision