William & Lenas Träningsskola

Inför O-Ringen Sälen 2016 så ger landslagslöparna William
Lind och Lena Eliasson värdefulla tips inom träning och tävling. Bl.a coachar de Karl Bengtsson, en "comebackande orienterare" på sin väg mot Sälen.

Ett skarpt tips inför O-Ringen i Sälen 2016 är att hänga med i den träningsskola som Lena Eliasson och William Lind drar igång i O-Ringentidningen nr 3-2015.

Det är svårt att hitta bättre ”PT” än Lena och Wille. Så ta chansen och följ med i den resa de erbjuder fram mot tävlingarna i Sälenfjällen om ett år. Här möter du två idrottare som har koll på vad som krävs för att nå den absoluta toppen och vad du och jag kan snappa upp av goda tips från världseliten för att kanske bli något vassare i klassen. Läsvärt, lärorikt och tänkvärt.

Träningsskolan del 1

Karls väg till O-Ringen Sälen del 1

Lena fuskar med friidrott

Våra rådgivare och personliga tränare är Lena Eliasson som springer för O‑Ringenklubben Domnarvet i Borlänge, men som också fuskar med friidrott. Maratonlöparen Lena skulle representera friidrotts-Sverige i VM i Peking i slutet av sommaren men skadade sig under VM i Skottland.

Wille sprang hem seger i O-Ringen

Malungs OK Skogsmårdarna skickar in William Lind i lektionssalen. Efter en fantastisk vårsäsong, kryddat med en seger i O-Ringen så fick Wille respresentera det svenska landslaget i Skottland. Så bästa tipset inför Sälen 2016 är att läsa och hänga med. Bättre blir det inte.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision