Barnpassning Sälen 2016

Medan du orienterar är ditt barn varmt välkommen till oss på barnpassningen, som kommer att finnas vid båda arenorna. Vår målsättning är att barn och föräldrar ska känna sig trygga och att barnen ska trivas och ha roligt i en Dalafjällmiljö.

Barnpassning Borås 2015

Anmälan
Om ditt barn inte är föranmält via Eventor kan
du köpa en biljett i kioskerna på arenorna, eller på tävlingsexpeditionen. Du kan också direktanmäla ditt barn på plats, vid ingången till barnpassningen, där endast kontant betalning tas emot.

Incheckning
När du checkar in ditt barn får du lämna in en blankett där du fyller i allergier m.m. Denna blankett kan du antingen hämta på tävlingsexpeditionen i förväg, eller få på plats. Vid incheckningen kommer du också att få en nummerbricka som ska visas upp då du hämtar barnet.
Efter incheckningen får ditt barn en väst med nummerlapp, med namn och annan information på. Det finns även möjlighet till förvaring av kläder, varje barn får en egen kasse att lägga saker i. Sedan följer vi med ut på de olika aktiviteterna och visar runt innan vi lämnar över barnen till funktionärerna vid en av våra stationer, när de verkar lugna och trygga.

Aktiviteter
På området kommer det att finnas olika aktiviteter och upplevelser. I år har vi en pysselateljé, ett snickeri, bygg- och docklek, sagolek samt en ute-lekplats. Årets barnpassning präglas av två teman; Dalarna och fjällen.
Varje dag serveras mellanmål och det finns toaletter på området.

Övrigt
Tänk på att barnpassningen mestadels är utomhus. Om det är soligt så smörj gärna in barnet med solkräm innan du lämnar det och skicka med en solhatt; om det regnar eller är blåsigt så skicka istället med regnkläder, en varmare tröja, mössa och vantar.

Öppettider
Söndag, måndag, tisdag, torsdag och fredag kl 07.00–16.00.

Tiden för barnet hos oss är begränsad till max 3 h (under den tid som du springer).
• Ålder: 3–8 år

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision