Erica Edman: Mitt O-Ringen 2015

Nu när det börjar närma sig nästa anmälningsstopp för Sälen 2016 passar vi på att tillsammans med Erica Edman ta en liten tillbakablick till sommarens stora orienteringsäventyr.

Ericas egentagna bild från Elfsborgsmatchen under O-Ringen veckan.

O-Ringen i Borås blev mitt 13 O-Ringen om jag har räknat rätt. Ett O-Ringen som började med dramatik men slutade trots allt mycket bra. Jag anmälde mig nämligen till Träningsracet på fredagen för att få lite koll på karta och terräng. Träningsracet slutade dock inte bra då jag vrickade till foten på ett ställe och trodde att detta O-Ringen var helt kört. Men det visade sig vara en lättsam skada och jag kunde redan dagen efter röra mig för fullt igen. Men det som gjorde att den här veckan slutade så bra var inte tävlingarna eller resultaten. För mig så hade Borås så mycket mer att bjuda på.

Jag och familjen började veckan med ett besöka på Borås djurpark. Jag har tidigare varit på Borås Djurpark flera gånger och sprungit ZOO sprinten men nu var första gången jag verkligen kunde stanna och titta på alla djuren. Jag insåg att man inte vill möta varken en björn eller varg när man är ute i skogen.

Senare under veckan på vilodagen så hade jag turen att mitt favoritlag Elfsborg hade avancerat i Europa Leauge kvalet och att det var match just denna vecka. En mycket trevlig tillställning och jag gick därifrån med ett leende på läpparna då Elfsborg vann.

För mig så var det som att nästan åka hem när jag åkte till Borås. Halva min släkt bor i den lilla byn Svenljunga strax utanför Borås så passade vi på att träffa släkten också under veckan. Det var mycket kul att få visa upp för släkten vad det är jag håller på med helg efter helg, år efter år.

/Erica Edman

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision