Upplev Sälen

Välkommen att besöka Sälen i Sommar! Vi levererar allt i en härlig mix av avkoppling och häftiga upplevelser för alla smakriktningar. Våra priser är förmånliga och vi har många smultronställen för Dig att utforska.

Malung-Sälens turism

Malung-Sälens kommuns turistbyrå.länk till annan webbplats

Läs mer om nöje och aktiviteter under salenfjallen.selänk till annan webbplats

Härliga vandringsleder med milsvid utsikt, fantastiska cykelleder för både nybörjare och proffs, fina fiskevatten i både älv och sjö, ridturer på fjället, kanottur på glittrande vatten, uppfriskande älv dopp, dansbandsveckan i Malung, hela detta smörgåsbord av upplevelser finns här och väntar på Dig, dessutom erbjuder vi många stora sportevenemang och fina musikupplevelser. Vi önskar Dig hjärtligt välkommen till oss!

Vandring
Våra härliga fjäll erbjuder vandringsalternativ för både nybörjare och mer rutinerade vandrare. Totalt har vi ca 200 km rösade leder i olika svårighetsgrad. Längst flera av lederna finns det raststugor och vindskydd där Du kan njuta av Din medhavda matsäck i lugn och ro. Cykling Cykling i sommarfjällen är något som är galet roligt. Om Du inte testat att cykla i en bikepark tidigare, gör det! Våra Cross country leder i Rörbäcksnäs omnämns ofta som Sveriges bästa singeltracks . I sommar bjuder vi på extra skönt flyt både på fjället i bikeparken och på våra lands vägar, för att inte tala om våra vidsträckta skogsbilvägar som erbjuder en fantastisk variationsrik upplevelse mil efter mil.

Kanot
Våra vackra kanotleder varierar i svårighet och längd. Söker Du äventyr och spänning, välj Görälven eller Fulan som kräver lite av Dina överlevnadsinstinkter. Du som istället söker ett lugnare alternativ kan sakta, rofyllt och näst intill ljudlöst glida nerför den mäktiga Västerdalälven.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision