Hyr ut logi

Hjälp oss att härbärgera våra gäster under vecka 30 2016. Hyr ut ditt hus/din lägenhet eller husvagn/husbil under O-Ringen i Sälen 2016

Vi vill förstås ha så många deltagare som möjligt och en av sakerna som begränsar oss är ofta tillgången till bekvämt boende. Alla orienterare vill inte bo i tält. Allt fler föredrar att bo bekvämt som t.ex. i hus, lägenhet, husvagn eller husbil. Så tveka inte om du har ett lämpligt boende att hyra ut.

Så här går det till:

Du lägger upp ditt hyresobjekt på www.hyrboende.se/oringen/2016länk till annan webbplats, som är O-Ringens officiella bokningstjänst för boende.

Genom att annonsera ut ditt hyresobjekt via hyrboende.se/oringen får du:

  • En modern uthyrningstjänst med säkra bokningar/betalningar och med bedrägeriskydd.
  • Extraförsäkring via Länsförsäkringar ingår (Uthyrningsförsäkring).
  • Din annons på O-Ringens officiella sida för uthyrning, vilket är en klar fördel om man bara vill ha hyresgäster som är orienterare och kommer för att delta på O-Ringen.
  • En snabb och smidig uthyrning.
  • Hyrboende.se lägger på en serviceavgift på 3% + moms på dina avgivna priser. Tänk på att de också debiterar resenären 9% +moms ovanpå ditt uthyrningspris.
    Att öppna ett konto och lägga upp ditt objekt är gratis, så skulle du av någon anledning inte få det uthyrt så har det inte kostat dig något.

Under Hyrboende.se/oringen/2016länk till annan webbplats finner du också uppe till höger på sidan ett Hjälp-avsnittlänk till annan webbplats som innehåller vanliga frågor och svar på hur tjänsten fungerar för hyresgäster och dig som uthyrare.

Övrigt

Hyr du ut husvagn/husbil så är viktigt att ni kollar att den som vill hyra din husvagn har bokat campingplats på Tandådalen eller Kläppens camping.

Hyresnivåer
Har du en lägenhet eller hus så kan vi av erfarenhet rekommendera ett pris på mellan 150:- till 200:-/bädd och dygn, lite beroende på standard och läge.

Kontakt Boendefrågor 2016

O-Ringenkontoret
Tel: 0771-49 90 00
Mail: info@oringen.se


Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision