Camping i Sälen

Det finns fortfarande enstaka platser att boka på Kläppens camping på Eventor. För att boka på Caravan club i Tandådalen hänvisas till direktkontakt med Caravan club. 

Du kan fortfarande boka platser på Kläppens camping via Eventor, och det går också bra att tilläggsboka extra dagar före och/eller efter själva veckan. Ordinarie bokningstid för campingen är ankomst fredag 22/7 och avresa lördag 30/7.

Kläppens camping ligger i direkt anslutning till busshållplatsen i Kläppen. Därifrån går det bussar till arenorna vid Högfjällshotellet (sön-tis) och Lindvallen (tor-fre). Restid 25-30 minuter enkel resa.

För bokning på Caravan Club i Tandådalen hänvisar vi till direktkontakt med campingen.

Här kan du läsa mera om de båda campingarna

Tandådalens camping
Tandådalens Camping är en naturskön camping som ligger mitt i fjällvärlden med milsvidd utsikt. Tandådalens Camping är en av fjällvärldens äldsta campingar, men har mycket fina, välutrustade och moderna servicehus. Servicehusen finns på nära gångavstånd från alla platser. Bastu för både herr och dam finns naturligtvis och är centralt placerat på det så kallade Caravantorget, där det också finns tvättmöjligheter.
Vid Caravantorget finns också en samlingslokal som kommer att kunna hyras av klubbar.
Som gäst på campingen erbjuder Telia trådlöst bredband till alla platser via WLAN.

500 campingplatser
Campingen rymmer ca 500 väl tilltagna campingtomter där du har möjlighet att använda förtält eller markis till ditt fritidsfordon, de flesta campingtomterna är plana och mycket väldränerade.
Att campa på Tandådalen ska kännas som en rekreation där du kan njuta av den friska luften och den underbara naturen när du vilar ut efter dagens tävlingar.

Närhet till affär
På gångavstånd finns välsorterad livsmedelsaffär, Hemköp, öppen måndag – fredag 10 – 18 och lördag 10 – 16.

Mer information om Tandådalens camping hittar du på
www.caravanclub.se/tandadalen-sommar-campinginfolänk till annan webbplats

Kläppens camping
På Kläppens Camping i Sälen får gästerna njuta av det unika läget som campingen har. Titta åt höger och du upptäcker fjällets fantastiska vyer. Se åt vänster och beskåda Västerdalälvens vatten, kanske med ett fiskespö i handen. Spetsa öronen och hör barnens smittande skratt. Ta ett djupt andetag och känn doften av riktig sommar. Tack vare campingens läge kan ni som familj njuta av såväl lugnet som av allt det ni tycker en sommarsemester ska innehålla.

Roliga äventyr för hela familjen
Det finns massor att göra i omgivning av Kläppens camping. Vad sägs exempelvis om att ta en tur på älven med kanot? Självklart finns alternativen som välkomnar de allra minsta också.

Nära och enkelt
Bilen kan ni gott låta stå under er vistelse här, det är nämligen nära till badplats och den rogivande naturen. Förstås har vi också tvättstuga, bastu, allrum, tv-rum samt kök och matrum. Receptopnen är öppen varje dag och det finns även en livsmedelsbutik här. Avståndet till Sälens by är cirka 15 minuter.

Aktiviteter på Kläppen och i Sälen under sommarsäsongen:
• Paddla kanot
• Fiske
• Golf (18-hålsbana i Sälens by)
• Bad

Mer information finns på www.klappen.selänk till annan webbplats

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision