Drömmen blir verklighet i Sälen

O-Ringenveckan i fjällmiljön i Sälen bjuder på unika möjligheter till upplevelser, massor av aktiviteter och ett bekvämt boende.

Nöjen och aktiviteter
Under sommarhalvåret erbjuds ett stort utbud av aktiviteter vid sidan av orienterandet. Experium i Lindvallen erbjuder bad i inomhus-, utomhus- och barnpool, bowling, bio, restauranger, spelhall, gym, bikepark, studsmattor, minigolf, fiske, stolliftar upp på fjället, vandring i underbar fjällmiljö, cykelturer, orientering, grill- och lekplatser.

Läs mer om nöje och aktiviteter under salenfjallen.selänk till annan webbplats

Bekvämt boende
I Sälen kommer du att kunna bo bekvämt i egen mysig stuga med fjällen inpå knuten inom rimliga avstånd. När etappen är avklarad och kvällen närmar sig så infinner sig stugmyset och tid för avkoppling. I Sälenområdet finns över 60 000 sängplatser att välja på. Vill du och din klubb bo tillsammans i sälen. då är det hög tid att boka boende, genom oringen.se/2016. vill du i stället campa så finns möjlighet till bokning av detta från v 29, 2015.

Ta bussen med klubben till O-Ringen i Sälen?
Välj ett miljövänligt resealternativ till Sälen. Lämna bilen hemma, res säkert och bekvämt tillsammans i klubben. I samarbete med Swebus kommer O-Ringen Sälen att erbjuda dig och dina klubbkompisar en möjlighet att lämna bilen hemma och ta bussen till Sälen. Läs mer >>

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision