Avlysta områden

Avlysningar för tävlingarna i grenarna OL, MtbO och PreO inför O-Ringen Kolmården 2019

O-Ringen Kolmården har ett unikt koncept med gemensamma arenor som utnyttjas samtidigt för både OL och MtbO, vilket möjliggör för familjer och vänner att välja gren helt fritt utan att behöva tänka på reselogistik och olika platser under O-Ringenveckan.

För OL-tävlingarna kommer de två första etapperna att avgöras i Finspång med Arena Grosvad som gemensam arena för de båda etapperna och båda grenarna. MtbO har sin tredje etapp centralt i Norrköping i naturreservatet Vrinneviskogen, detta på OL-löparnas aktivitetsdag - som t.ex. kan ägnas åt prova-på-klasser som kommer att erbjudas vid MtbO etapp 3! Etapp 3-5 för OL samt 4-5 för MtbO avgörs sedan i Kolmårdens terrängmässiga mecka norr om Norrköping med gemensam arena vid Yxbacken, nära Åby.

Elittouren har etapp 1,2,4 och 5 gemensamt med OL. De har också en spektakulär sprint inne i Norrköpings hjärta, det vackra Industrilandskapet.

PreO kommer att avgöras inom samma områden som OL (dock bara en mindre del av dessa förstås), men veckoprogrammet är ännu inte spikat för PreO. Däremot gäller avlysningarna för OL även för PreO!

Ungdommarna får inleda veckan med den roliga Ungdomsstafetten, detta mitt i den centrala och kompakta O-Ringenstaden på sportfältet Himmelstalund.

Här hittar du avlysta områden för O-Ringen Kolmården 2019:

Länk till avlysta områden för OL, MtbO och PreOlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision