Resa

Halva Sveriges befolkning finns inom en 20 mils radie från Norrköping, där O-Ringenstaden för O-Ringen Kolmården 2019 kommer att ligga. Norrköping ligger nära Nordens logistiska mittpunkt med all infrastruktur för enkel inresa tillgänglig.

norrköpingkarta

Med bil

O-Ringenstaden ligger centralt i Norrköping och endast ett stenkast från vägnätet som utgörs av bland annat E4an och E22an. Därmed är det enkelt att ta sig hit med bilen. Har du ett gott minne och var med på O-Ringen 1987 kommer du hitta direkt till O-Ringenstaden.

Flyg och båt

Våra utländska gäster tar sig snabbt, billigt och enkelt hit tack vare lågprisflyg till Skavsta flygplats. Även Norrköping och Linköping erbjuder bra flygförbindelser. Från flygplatserna går det flygbussar direkt till Norrköpings resecentrum. Kommer du från någon av grannländerna i öst finns även goda möjligheter till att ta färjetrafiken till Stockholm. Från Stockholm är det sedan knappt två timmar till Norrköping och O-Ringen.

Tåg och Buss

Oavsett vart i landet du bor går det nästan alltid ett tåg till Norrköping. I Norrköping stannar snabbtåg, regionaltåg samt pendeltåg. Även flera busslinjer stannar i Norrköping. All tåg- och busstrafik stannar på samma ställe, Norrköpings resecentrum. Från Norrköpings resecentrum är det gångavstånd på endast 2 km till O-Ringenstaden.

Smidiga resor till etapperna

Ut till etapperna tar du dig smidigast med buss från O-Ringenstaden. Det kommer även finnas möjlighet att ta bilen eller cykeln, om du känner dig stark i benen.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision