Vilket vägval tar du till Kolmården?

I Norrköping ligger O-Ringenstaden för O-Ringen Kolmården 2019. Norrköping är en knutpunkt i landet där halva Sveriges befolkning finns samlade inom en radie på 20 mil. Hit tar du dig snabbt och enkelt med tåg, buss, bil och flyg oavsett om du reser från Sverige eller från utlandet.

Tåg och Buss

Oavsett vart i landet du bor går det nästan alltid ett tåg till Norrköping. I Norrköping stannar snabbtåg, regionaltåg och pendeltåg. Även flera busslinjer stannar i Norrköping. All tåg- och busstrafik stannar på samma ställe, Resecentrum. Från Norrköpings Resecentrum är det ca 2 km att gå till O-Ringenstaden. Östgötatrafikenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster sköter Norrköpings kollektivtrafik.

Bil

O-Ringenstaden ligger centralt i Norrköping, ett stenkast från E4an och E22an. Det gör att det är enkelt att ta sig hit med bilen. Har du ett gott minne och var med på O-Ringen 1987 kommer du hitta direkt till O-Ringenstaden.

Flyg och båt

Våra internationella gäster tar sig snabbt, billigt och enkelt hit med lågprisflyg till Skavsta flygplats. Även Norrköping och Linköping erbjuder bra flygförbindelser. Från flygplatserna går det flygbussar direkt till Norrköpings resecentrum. Kommer du från någon av grannländerna i öst finns även goda möjligheter till att ta färjetrafiken till Stockholm. Från Stockholm är det sedan knappt två timmar till Norrköping och O-Ringen.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision