Vilket vägval tar du till Kolmården?

O-Ringenstaden för O-Ringen Kolmården 2019 ligger i Norrköping. Norrköping är en knutpunkt i landet där halva Sveriges befolkning finns samlade inom en radie på 20 mil. Hit tar du dig snabbt och enkelt med tåg, buss, bil och flyg.

Tåg och Buss

Oavsett vart i landet du bor går det nästan alltid ett tåg till Norrköping. I Norrköping stannar snabbtåg, regionaltåg och pendeltåg. Även flera busslinjer stannar i Norrköping. All tåg- och busstrafik stannar vid Norrköpings Resecentrum. Från Norrköpings Resecentrum är det ca 2 km att gå till O-Ringenstaden. Östgötatrafikenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster sköter Norrköpings kollektivtrafik.

Bil

O-Ringenstaden ligger centralt i Norrköping, ett stenkast från E4:an och E22:an. Det gör att det är enkelt att ta sig hit med bilen. Har du ett gott minne och var med på O-Ringen 1987 kommer du hitta direkt till O-Ringenstaden.

Flyg och båt

Internationella gäster tar sig smidigt med lågprisflyg till Skavsta flygplats för vidare transport till Norrköping. Även Norrköping och Linköping erbjuder bra flygförbindelser. Från flygplatserna går det flygbussar direkt till Norrköpings Resecentrum. Kommer du från någon av grannländerna i öst finns även goda möjligheter till att ta färjetrafiken till Stockholm. Från Stockholm är det sedan knappt två timmar med bil till Norrköping och strax över en timme med tåg.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision