Boende

Den kompakta och centrala O-Ringenstaden på Himmelstalund i Norrköping

Den kompakta och centrala O-Ringenstaden på Himmelstalund i Norrköping

Under O-Ringen Kolmården 2019 i Norrköping kommer det att finnas många olika boendealternativ. Det vi redan nu kan garantera är att du som väljer att bo i vår O-Ringstad kommer att bli nöjd!

Upplev gemenskapen och närheten i O-Ringenstaden!

O-Ringentaden hittar du mitt i Norrköping på Himmelstalunds sportfält och kommer att utgöra en svårslaget kompakt O-Ringenstad med fantastiskt campingunderlag för alla. Campingplatserna omsluter det centralt belägna O-Ringentorget som blir en samlingsplats för alla. Här kommer det finnas flera gemenskaps- och aktivitetsmöjligheter, t.ex. finns utomhusbad och skatepark inom området.

För dig som vill uppleva atmosfären i O-Ringenstaden men inte bo i tält eller husvagn erbjuder vi en unik boendemöjlighet 2019. Det kommer erbjudas över 1000 sängplatser inomhus med mestadels 4-8 bäddar per rum bara några hundra meter från O-Ringenstaden. För dig som vill upptäcka mer kan du ta dig snabbt och enkelt från O-Ringenstaden till Norrköpings stadskärna via ett vackert och cykelvänligt promenadstråk på ca 2 km.

camping2019

Hyr en husvagn, villa eller lägenhet!

Vill du inte bo i O-Ringenstaden kan du exempelvis hyra ett hus eller rum av någon trevlig Östgöte eller Sörmlänning! Besök oringen. se/2019 för att välja mellan en rad olika privata boendealternativ i hela regionen! Norrköpingsregionen erbjuder också ett stort utbud av bekväma hotell, pensionat och vandrarhem.

camping004

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision