Bagheeras orienteringsskola

Har du aldrig provat orientering men känner
att du skulle vilja testa? Eller har du orienterat
tidigare men behöver fräscha upp dina orienteringskunskaper en smula? Kom förbi
Orienteringsskolan så att du också får Uppleva äventyret!

Det spelar ingen roll vilka kunskaper du redan har eller
saknar, orienteringsskolan finns till för dig och är gratis. Vi har både tid och vilja att hjälpa alla och du bestämmer själv när du vill komma förbi och hur mycket hjälp du vill ha. Vår förhoppning är att du efter ett besök hos oss känner dig inspirerad och redo att bege dig ut i skogen på någon av de orienteringsbanor som finns som etappstart.
På orienteringsskolan kan vi gå igenom orienteringens grunder och hur en orienteringstävling går till. Vi kan visa hur kartan är uppbyggd och hur du ska använda dig av den och du kan även testa att orientera i vår miniatyrvärld. Om du sedan känner dig inspirerad att testa kan vi hjälpa dig att köpa en etappstartsbana. Efter att du sprungit eller gått din bana får du gärna komma tillbaka till oss och berätta hur det gick. Kanske kan vi ge lite tips om hur du kan utveckla din orienteringsteknik inför nästa gång. Varje dag har vi dessutom en allmän genomgång dit du är välkommen att lyssna, ställa frågor och om du har tur kanske du hittar någon att springa tillsammans med hos oss.

Bagheera orienteringsskola
Orienteringsskolan har ett tält vid alla etapper på O-Ringens Arenor Grosvad och Yxbacken och vi finns i anslutning till Deltagarservice. Drop-in är 9.00 till 15.00 men om du har tänkt att testa en bana gäller sista starttid kl 13.30.
Varje dag kl 10.30 har vi en samling med en allmän genomgång.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision