3-dagars

3-dagars är skapat för dig som vill uppleva allt ett O-Ringen innebär, men av olika skäl inte kan delta alla fem etapperna. En uppsättning Challengeklasser erbjuds.

Utmana dig själv eller andra i Challengeklass
Knapp Boka

Årets nyhet är att i Challengeklass hittar du banor med olika svårigheter och längder där du kan utmana dig själv och/eller andra. Med funktionen "Kompistagg" är det lätt att skapa en egen tävling i tävlingen med kompisgänget, klubben eller kollegorna.

Förra året lanserade vi en helt öppen tävling i form av Eget upplägg. Efter att ha analyserat hur det fungerade har vi tagit de upplägg som var populärast och gjort klasser av dem. Klasserna har en förutbestämd längd och svårighetsgrad som du följer under etapperna, förutom på onsdagens medeldistans då du har en kortare bana av medeldistanskaraktär.

Du tävlar helt fritt, obundet kön och ålder, i respektive klass. I resultatlistan ser du alla som sprungit samma klass som dig, men det är också möjligt att filtrera resultatlistan i ett visst åldersintervall, på klubb eller "Kompistagg".

Kompistagg är för dig som vill utmana kompisgänget, klubben eller kollegorna. Genom att ange samma kompistagg vid anmälan kan ni lätt hitta och jämföra er mot varandra i resultatlistan.

För alla klasser är det fri starttid på samtliga tre etapper, och är ni några som utmanat varandra så kan ni om ni vill skapa en egen jaktstart på den sista etappen.

3-dagars Challengeklass avgörs över följande tre etapper

  • Etapp 1 Arena Backsjö, onsdag 25 juli - Medeldistans
  • Etapp 2 Arena Backsjö, torsdag 26 juli - Långdistans
  • Etapp 3 Arena Skyttis, fredag 27 juli - Långdistans

En nyhet i O-Ringen Höga Kusten är O-Ringen Challenge. Här hittar du
banor med olika svårigheter och längder där du kan utmana dig själv och/ eller andra, oavsett ålder och kön. Med funktionen "Kompistagg" är det lätt att skapa en egen tävling i tävlingen med kompisgänget, klubben eller kollegorna. Du kan välja att delta i tre eller fem dagar. Väljer du tre dagar tävlar du på de tre avslutande 5-dagarsetapperna den 25-27 juli.

Klasserna har en förutbestämd längd och svårighetsgrad som du följer under etapperna, förutom på onsdagens medeldistans då du har
en kortare bana av medeldistanskaraktär. Banorna är desamma som inom Etappstart, men skillnaden är att du i Challengeklass får en totaltid och ingår i O-Ringen 5-dagars eller 3-dagars.

Du tävlar helt fritt, obundet kön och ålder, i respektive klass. I resultatlistan ser du alla som sprungit samma klass som dig, men det är också möjligt att filtrera resultatlistan i ett visst åldersintervall, på klubb eller "Kompistagg".
”Kompistagg” är för dig som vill utmana kompisgänget, klubben eller kollegorna. Genom att ange samma ”Kompistagg” vid anmälan kan ni lätt hitta och jämföra er mot varandra i resultatlistan. Challenge 5-dagars erbjuder 13 olika klasser och Challenge 3-dagars fem olika klasser.


3-dagars Challengeklass


Pris

Sista anmälningsdag


24 juli kl 13

Upp t om 16 år


650

Mellan 17-20 år


920

21 år och äldre


1440

 

3-dagars Challengeklasser att välja mellan

KlassSkalaMedel Lång Nivå

Lätt 2,5

1:10 000

2,0

2,5

Lätt

Medelsvår 3,3

1:7 500

2,5

3,3

Medelsvår

Medelsvår 5,0

1:10 000

3,7

5,0

Medelsvår

Svår 3,5

1:7 500

2,7

3,5

Svår

Svår 5,0

1:10 000

3,7

5,0

Svår


Här hittar du en beskrivning av svårighetsgraderna.

Med Etappstart kan du för varje etapp under O-Ringen Höga Kusten 2018 fritt välja bland en rad olika banor. Här hittar du mer info om etappstarterna om du vill springa enstaka dag eller prova på.

Etappstart (pris per start)


Pris

Sista anmälningsdag


Startdagen

Upp t om 16 år


160

Mellan 17-20 år


220

21 år och äldre


295

Prova på (alla ålldrar)


160

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision