Var med och skapa en folkfest i Örnsköldsvik

Vill du vara med och skapa möjlighet för fler O-Ringendeltagare att uppleva vackra Örnsköldsvik och ta med sig fantastiska minnen hem efter O-Ringen Höga Kusten 2018? Nyttja då möjligheten att hyra ut ditt boende under slutet av juli 2018.

Boende Marviksgrunnan

Hur fungerar boendeförmedling via oringen.se?

Via oringen.se kan du annonsera ut ditt boende till O-Ringens deltagare. Du får då hjälp med bokningsförfarandet via vår partner Nordic Travel som också finns tillgänglig för support kring boendeförmedlingen. Alla privata bostäder blir automatiskt försäkrade via Stugbranschens Trygghetsförsäkring.

I syfte att kunna erbjuda våra deltagare prisvärda boenden under O-Ringen har vi för förmedling via oringen.se satt rekommenderade riktpriser. Vi är väldigt tacksamma för att du som uthyrare följer riktpriserna vid uthyrning i våra kanaler. Det står självklart var och en fritt att välja att hyra ut sitt boende med annan prissättning i andra kanaler.

Riktpriser vid registrering av ditt boende på oringen.se:

  • Lägenhet för en familj 5000–7000 kr per vecka (max 1000 kr per natt)
  • Större lägenhet för fler 7000–11 000 kr per vecka (max 1600 kr per natt)
  • Hus för en familj 7000–9 000 kr per vecka (max 1300 kr per natt)
  • Större hus för fler 9000–13 000 kr per vecka (max 1900 kr per natt)
  • För husvagn med minst 5 sovplatser 5 500 - 6000 kr/vecka för nyare årsmodell och 3500–4500 kr/vecka för äldre årsmodell
  • För enklare boendealternativ med madrass eller liknande på hårt underlag är riktpriset 50 kr/per person och natt (observera att denna prissättning inte är applicerbar i en lägenhet/villa eftersom den avser lokaler med tillgång till flertalet duschar och toaletter)

Uthyrare av objekt som vi bedömer ligger allt för högt kommer vi att kontakta.

Observera att ovanstående priser alltså är de som du anger vid registrering av ditt boende. Efter den serviceavgift som du själv betalar (4 % +moms) för uthyrningstjänsten blir ditt utbetalade belopp något lägre. Efter den bokningsavgift som hyresgästen betalar (16,12 %+moms) så blir det pris som sedan syns i bokningsportalen något högre. Undvik därför att jämföra det pris du sätter vid registrering med det som hyresgästerna betalar i bokningsportalen.

Så här fungerar prissättning och utbetalning till uthyrare

  1. Uthyrare sätter pris utifrån ovan angivna riktpriser. Exempel: 1125 kr per natt för ett enfamiljshus.
  2. Uthyraren ser direkt vad de kommer att få utbetalt efter avdragen serviceavgift om 4% +moms. Exempel: 1069 kr per natt för ovan angivna pris.
  3. Hyresgästen betalar en totalsumma som består av uthyrarens satta pris plus en bokningsavgift till förmedlaren på 16,12% + moms. Exempel: 1352 kr/natt.

När bostaden blivit uthyrd skickar O-Ringens partner Nordic Travel ut en faktura till hyresgästen. Utbetalning till uthyrare sker via Nordic Travel och du behöver inte tänka på det praktiska. Utbetalningen sker tidigast 24 timmar efter att hyrestagarna checkat in, utbetalningsdagar är onsdagar. Detta för att det ska bli en trygg betalningshantering både för dig och hyrestagaren.

Välkommen att komma igång med registrering av ditt boende härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ladda ner vår informationsfolder om hur du kan hyra ut ditt boende här

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision