För hela familjen

Paradiset- med upplevelser för hela familjen. Klicka på bilden och se film från Paradiset

I Örnsköldsvik finns aktiviteter för lek, bus och äventyr för hela familjen. Här hittar du några utvalda tips på aktiviteter och utflyktsmål som passar både stora och små.

Badsugen? Paradisetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett av Sveriges bästa upplevelsebad, och är ett himmelrike för dig, vare sig du vill ha skoj, motionera eller njuta en stund i spaet. För unga och alla med barnasinnet kvar väntar bland annat landets längsta vattenrutschbana Magic Eye och de allra yngsta har sin egen söderhavsö. Badet kommer att hålla kvällsöppet speciellt för O-Ringen under veckan. Det tempererade utomhusbadet i Mellansellänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster cirka tre mil från Örnsköldsvik är ett tempererat utomhusbad som består av tre pooler med rutschkanor och en vattentemperatur av minst 26 grader. Vill du bada i havet rekommenderar vi de närbelägna Gullvik och Nyänget. Läs mer om badlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nolavonda historiesamlarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en spännande utställning där du får leka i och med Örnsköldsviks historia. Finns på Örnsköldsviks museum och konsthall.

Baazingalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vid norra infarten till Örnsköldsvik är ett lekland med klätterställning på fem våningar, labyrint, rutschkanor, spiraler, linbana, hinderbanor, kanonrum, studsmattor, bollhav, tåg och en massa andra skojigheter.

Varggropen gocartbanalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i närheten av Skyttis IP är nyrenoverad med helt nya bilar och anses vara en av Norrlands finaste banor. Hyrkarten kommer ha längre öppetthållande under O-ringen, kl 12.00-20.00.

Källarbackens sagalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i den norrländska skogen i närheten av Sidensjö slingrar sig en sagostig på cirka 500 meter. Där möter ni Bockarna Bruse, Rödluvan, Hans & Greta med flera. På gården finns även många djur och ett café. På Strutsfarmenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Gerdal kan du träffa världens största fågel mitt i hjärtat av Norrland. Här finns även gårdsbutik och i restaurangen kan du självklart äta goda rätter gjorda på struts.

I Nätradalen är det Kulturvecka 21-27 julilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med många olika aktiviteter för hela familjen och extra öppethållande i området.

I Örnsköldsviks centrum finns också en trevlig lekpark för de mindre, en skatepark, minigolf och annat skoj.

Om du vill läsa mer om lek och motionsuppleverlser besök webbsidan Örnsköldsviksguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision