Äventyret

O-Ringen är Sveriges största idrottsäventyr och världens största orienteringsfest som avgörs varje år i juli vecka 30, på nya platser år efter år. När tävlingen startade 1965 var det under namnet 5-dagars, och som det namnet antyder är det tävling i fem dagar för deltagarna, med en etapp varje dag men där det sammanlagda resultatet efter hela veckan räknas i tävlingen.

Världens största orienteringsäventyr arrangeras 2015 i Borås! Vi öppnar upp för ett O-Ringen med upplevelser för alla och där möten mellan människor står i fokus.

Med O-Ringenstaden belägen mitt i händelsernas centrum med cykelavstånd till Borås Stad finns alla möjligheter för närhet till tävling, shopping, djurparksbesök och bad. 

Du kommer att erbjudas bra kartor i varierande terräng och orienteringstekniska utmaningar utifrån dina förutsättningar oavsett om du springer, går, cyklar, färdas i rullstol eller tar dig fram på annat sätt. 

Med närhet mellan skog och stad, arenor som skapar utrymme för nytänkande och sinnesupplevelser för alla finns förutsättningar och möjligheter för dig som vill ha det lilla extra.

Välkommen till Borås!

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision