O-Ringen Miniknat

I anslutning till arenan på varje etapp under O-Ringen i Borås finns en Miniknatbana. En kort snitslad bana för de allra yngsta upp till 8 år. Välkomna på Miniknat!

Här får varje deltagare en riktig orienteringskarta och en nummerlapp. Längs banan stämplar barnen vid riktiga kontroller med Sportident. Etapperna har olika teman vilket märks på aktiviteterna utmed banan.

Varje dag kan man också följa älgen Ringos äventyr och kanske möta honom livs levande! Här går/springer alla i sin egen takt. Förälder/ anhörig ansvarar för barnen på banan.

Etappernas tema
Etapp 1: Äventyr
Etapp 2: Djur
Etapp 3: Vatten
Etapp 4: 112
Etapp 5: Fest!

Samling
Miniknatet håller till i ett skogsområde i anslutning till arenan för varje etapp. Håll utkik efter skyltning eller titta på arenakartorna.

SportIdent
Vi ser gärna att miniknatarna har med sig egen SportIdent-bricka. Föräldrars brickor går utmärkt att använda. Det kommer även att finnas brickor för utlåning.

Kostnad
Miniknatet kostar 50 kr vid anmälan på plats. Det går bra att betala vid tävlingsexpeditionen och i O-Ringen Open-tältet vid varje etapp. Det går också att betala kontant vid starten för Miniknat.

De som har föranmält miniknatare kan pricka av sig på listor vid Miniknatet ute på arenorna för resp etapp.

Öppettider
08.30–14.30


Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision