Barnpassning Borås 2015

Du är mycket välkommen att lämna in ditt barn hos oss på barnpassningen under tiden du springer. Vi kommer att finnas vid alla fem O-Ringen-arenorna.

Barnpassning Borås 2015

Barnpassningen kommer att vara trygg och rolig för barnen. Vi vill att även era barn ska minnas tiden i Borås med glädje.

Anmälan
Om ert barn inte är föranmält via Eventor kan du köpa en biljett i kioskerna på O-Ringenstaden eller arenorna, samt på tävlingsexpeditionen. Du kan också anmäla ditt barn vid ingången till barnpassningen, men där gäller endast kontant betalning eller swish.

Du kan gärna förbereda dig genom att hämta en inskrivningsblankett på tävlingsexpeditionen, som du sedan lämnar ifylld när du checkar in ditt barn. Det är viktigt att vi får information om allergier etc.

Vid incheckningen kommer ni som förälder få nummerbrickor som skall visas upp då ni hämtar barnet. På så sätt vill vi skapa trygghet för er och oss vid barnpassningen.

Efter incheckningen får ert barn en väst med nummerlapp där viktig information skrivs på. Det finns även möjlighet till förvaring av kläder där ert barn får en egen påse och plats.

Aktiviteter
Vi kommer att erbjuda barnen olika typer av aktiviteter och upplevelser. Det kommer att finnas flera alternativ som passar just era barn. Det kommer bland annat finnas snickeri, ateljé där man kan måla, olika slag av hinderbanor m.m. Barnen kommer serveras mellanmål varje dag.

Övrigt
Tänk på att barnen ska ha kläder som är anpassade efter alla väderförhållandena. När det är extremt soligt så smörj barnet med solkräm innan ni lämnar barnet.

Öppettider Barnpassning
Söndag, måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 07.00–16.00

Tiden för barnet hos oss är begränsad till er tävlingstid. Ålder: 3–8 år

Kostnad: 120 SEK/dag. 450 SEK för hela veckan.

Varmt välkomna till barnpassningen!

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision