Upplev Tranemo

I Tranemo finns framtidstro, entreprenörsanda och något som alltid värmer - mänsklig omtanke om varandra och naturen.

I Tranemo är det enkelt och nära att bo och arbeta, man får mer tid över för familj, fritid och arbete. Här samsas natur, kultur, aktiviteter och sevärdheter.

Du erbjuds en vistelse av blandad kompott. Närhet, njutning, upplevelse, rekreation - smaka på orden och upplev Tranemo kommun.

Lokalproducerad mat kittlar smaklökarna på Hofsnäs, tusentals är de som vallfärdat dit för dans runt midsommarstång. Slottet Torpa Stenhus som tar dig tillbaka till medeltiden. I Gölingstorp står knallar och erbjuder stort som smått, på Storgatan skådas marknadsfynd av blandad kompott. I hyttan formas glaset i historiens vingslag.

Låt oss ta med dig på en inspirerande rundresa som vi hoppas ska väcka lusten att upptäcka och utforska kommunens alla små guldkorn. Vi utlovar magiska och annorlunda upplevelser och möten. Under O-Ringenveckan i Borås kommer vi att ta med dig ut på upptäcksfärd.

Vill du uppleva mer av Tranemo så låt dig gärna inspireras på vastsverige.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller titta in till oss på Turistinformationen i O‑Ringenstaden.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision