Sommarkvällar i Borås

Ett O-Ringen är så mycket mer än tävling. Ett O-Ringen är en semestervecka för alla med alla dess förväntningar som finns på en sommarvecka med familj , vänner och polare. På ett O-Ringen skall livet för tävlande, medföljande och besökare vara enkelt – och gärna gratis.

Det har vi tagit fasta på och som en del av detta presenterar vi här våra fyra heta sommarkvällar – helt kostnadsfria för alla besökare! Samtliga dessutom på gång- och cykelavstånd från O-Ringenstaden.

Torsdag 16 juli: Sommartorsdagarna® - Eric Saade

Sommarfest på Stora Torget i Borås. Gratiskonsert med ett urval av den yppersta Svenska artisteliten. Dessutom dans i Stadsparken till Sveriges bästa dansband. Butiker & caféer har kvällsöppet. Hela programmet för kvällen på sommartorsdagarna.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lördag 18 juli: Invigning med Ungdomsstafett på Borås Arena

Vi kommer att presentera en färgstark invigning med den där intima känslan av närhet. Ungdomsstafetten blir en intensiv arenaproduktion med storbildsskärmar i kvällssolen över Borås Arena.

Tisdag 21 Juli: Borås Citysprint för senioreliten

Med storbildsskärm på Stora Torget ges Per Forsberg med team chansen att presentera en elitsprint värd namnet. Löparna får chansen att passera ett nybyggt orangeri m m i Borås City.

Torsdag 23 Juli: Sommartorsdagarna® - Beatrice Eli

Åter sommarfest med gratiskonsert för alla. Med dessa heta sommarkvällar har O-Ringen Borås 2015 lagt en stabil grund för en vecka med nära och sköna kvällsaktiviteter för alla. Oavsett ålder. Dessutom gratis. Hela programmet för kvällen på sommartorsdagarna.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision