Så reser du till Borås

Borås är knutpunkt för fyra riksvägar, bland annat motorvägen mellan Göteborg och Stockholm. Närheten till Göteborg Landvetter Airport och flertalet järnvägsförbindelser är en del av Borås goda läge. 

Med buss, tåg

Det är både prisvärt och enkelt att ta sig med buss eller tåg till Borås. Väl på plats ligger busstation och tågstation centralt beläget i stan med gångavstånd till det mesta. Läs vidare på:

SJlänk till annan webbplats
Bus4Youlänk till annan webbplats
Swebus Expresslänk till annan webbplats
Västtrafik - reseplanerarenlänk till annan webbplats

Reseerbjudande SJ

Ska du resa med tåg till O-Ringen i Borås är det en bra idé att använda SJ's bokningsmodul nedan på vår hemsida för att få en billigare resa.

Boka resan via bokningsmodulen och få 10% rabatt på resan, rabatter är inslagna.

Med bil

Borås är knutpunkt för fyra riksvägar, 40, 41, 42 och 27. Det går enkelt att ta sig med bil till Borås. På plats är ett gott råd att parkera bilen då det är gångavstånd till praktiskt taget allt i staden. Läs mer om var du kan parkera i Borås här:

Parkeringar i Boråslänk till annan webbplats

Taxi

Behöver du taxi, t.ex. från Göteborg Landvetter Airport , så ta kontakt med Taxi Borås AB. 033-12 70 70

Flyg

Göteborg Landvetter Airport, Västsveriges internationella flygplats, ligger halvvägs mellan Göteborg och Borås och erbjuder 75 avgångar varje dag till mer än 20 destinationer. Med flygbuss eller bil tar du dig till och från flygplatsen på cirka 25 minuter. Läs vidare på:

Göteborg Landvetter Airportlänk till annan webbplats

Swebus från Landvetterlänk till annan webbplats trafikerar Borås 7-8 ggr/dygn med direktbussar som tar ca 35 minuter. Hållplatsen finns precis utanför terminalen (samma hållplats som Västtrafik använder).

Göteborg City Airport ligger knappt en och en halv timme med bil från Borås. Man tar sig enkelt med buss till Göteborg och därefter pendeltåg eller buss 100 vidare till Borås.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision