Många aktiviteter på O-Ringentorget

Massor att göra på O-Ringentorget. Välkomna till en vecka full av aktiviteter eller bara skönt orienteringshäng.

O-Rngentorget vid Fjällräven Arena vackert belägen vid vattnet i centrala Örnsköldsvik

Vi är stolta över att presentera ett O-Ringentorg beläget mitt i händelsernas centrum! O-Ringen Höga Kusten har valt ett koncept med staden Örnsköldsvik som nav. Härifrån nås samtliga etapper på cykel. Mitt i detta nav ligger O-Ringentorget, vid Fjällräven Center, som ett pulserande sporthjärta

Deltagarservice, marknadsgata och stora scenen
Här finns deltagarservice och en levande marknadsgata som innehåller allt från försäljning till valkampanjande politiker sida vid sida med Svenska kyrkan, försvaret och IOGT. Alewalds representerar årets sporttält och har försäljning i ett 1200 kvadratmeter stort tält.
Chans till återhämtning finns i tält för massage och kontemplation. Varför inte prova på skidskytte och O-Skytte?
Kommande O-Ringenår, fram till 2021, finns givetvis på plats och lockar med erbjudanden. Njut av havet i en havskajak eller en vattenskoter. Detta och mycket mer hittar ni på O-Ringentorget vid Fjällräven center.

Aktivitetshuset Sliperiet
Besök fantastiska aktivitetshuset Sliperiet med aktiviteter varje dag mellan 15 och 21 (uteaktiviteter från kl. 12). Allt från sport till kultur. Spela pingis eller utmana kompisarna på tv-spel eller fotbollsmatch, testa grafitti och streetdance eller måla en tavla. Se en film eller jamma på en gitarr och mycket mer. Öppet för alla ungdomar, barn under 8 år i målsmans sällskap

Utflyktstips
Säkra ditt besök till din HögaKustenfavorit och boka aktiviteten genom att besöka turistinformationen i Höga Kustentältet. De kan guida dig till allt Örnsköldsvik och Höga Kusten erbjuder!

Kanske drömmer du om att flytta hit? Här finns ett gäng med arbetsgivare från företag, kommun och organisationer som gärna skulle vilja träffa dig och tala jobbmöjligheter.

God mat och underhållning i inre hamnen
Ät en god middag till trubadurtoner och heja fram alla vinnare från O-Ringenscenen. I Fjällräven Centers entré håller restaurangen Guldbaren öppet. Vi har även ett mäktigt restaurangtält med generösa öppettider och fullständiga rättigheter. Eller ät en burgare, glass eller en salt rem i väntan på att Folksam tvättar dina kläder.

Inne i Fjällräven Center hålls tänkvärda föredrag med idrottskoppling. O-Ringenradion finns på plats med fullmatat program med t ex Radio O-Ringen med Liveloxtimmen och Bauhausresan.

 • Vi ses i Uppsala!

  2019-08-18 | Tack för att ni har följt oss det senaste året!
  Det är vi som är marknadsgruppen för O-Ringen Kolmården 2019 och det är vi som har planerat, producerat samt publicerat det material som ni har kunnat följa här på hemsidan.
  Nu har det blivit dags för oss att med varm hand lämna över till O-Ringen Uppsala 2020. Hoppas vi ses där!

 • Tack!

  2019-08-18 | Det har gått 3 veckor sedan O-Ringen Kolmården 2019, sedan orienteringsäventyret, gemenskapen och glädjen! Med den här filmen vill vi säga ett stort TACK till alla er som skapade äventyret tillsammans med oss! Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att se filmen.
 • Våra bästa äventyr

  2019-08-07 | Under O-Ringen pågick en fototävling med temat "ditt bästa äventyr" där priset var fantastiskt fina smycken från smyckesdesigner Maria Börjesson. Här kommer vinnarbilderna!
 • Har du fångats på bild eller film?

  2019-07-29 | Längtar du också tillbaka till förra veckan och O-Ringen? Här nedan via länkarna hittar du bilder och filmer från veckan så du kan drömma dig tillbaka och minnas. Kanske hittar du dig själv eller en kompis i någon film eller bild?
 • Tack för idag! Tack för den här veckan!

  2019-07-27 | Vad skoj vi har haft idag! Vad skoj vi har haft den här veckan och ni ska bara veta hur skoj vi har haft under alla de timmar vi planerat erat äventyr i Kolmården. Vi hoppas att ni har haft lika skoj som vi och att ni tar med en liten bit av blåbärsrisets, ravinernas och hällarnas Kolmården hem i era hjärtan. 21 221 stycken är ni som upplevde äventyret tillsammans med oss. Från djupet av våra hjärtan, tack!Res nu försiktigt hem till era slutdestinationer.
 • Grattis alla segrare i Huvudklasserna för vuxna!

  2019-07-27 | Grupp nummer tre att firas på O-Ringentorgets scen var totalsegrarna i huvudklasserna för vuxna.
 • Grattis till totalsegrarna av O-Ringen Kolmården

  2019-07-27 | Vid en fylld läktare på O-Ringentorget hyllades totalsegrarna i elitklasserna.
 • Grattis vinnare i O-Ringens Kort- och MTBO-klasser för vuxna!

  2019-07-27 | Efter ungdomarna hyllades totalsegrarna i Kort- och MTBO-klasserna för vuxna.
 • Grattis ungdomar - Ni blev topp 3!

  2019-07-27 | Prisceremonin för O-Ringens totala resultat inleddes med att våra fantastiskt duktiga ungdomar som placerat sig som topp 3 hyllades på scenen.
 • Suveräna Karin tar sin 16:e totalseger i O-Ringen

  2019-07-27 | Karin Gustafsson från Strängnäs-Malmby OL har varit överlägsen i D70 hela veckan eller.... hon ger egentligen inte konkurrenterna en chans särskilt ofta. Idag tog hon sin 16:e, ja du läste rätt, 16:e totalseger. Den första tog hon här i Norrköping 1987.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision