O-Ringen ambassadör

Vill du bli O-Ringen ambassadör i din klubb?
Nu söker vi dig som vill vara ambassadör för O-Ringen i din klubb!

För att underlätta för klubbarna i både rekryteringssyfte till idrotten och frågor rörandes O-Ringen så startar vi nu upp O-Ringens ambassadörsprogram där du som klubbambassadör får företräda ett av Sveriges starkaste varumärken.

Som ambassadör kommer du få ett antal förmåner. 

För 15-20 år sedan innan internet och annan modern kommunikationsteknik fanns så var det vanligt att klubbarna hade en ansvarig person för allt rörandes O-Ringen, en slags funktion som fungerade som O-Ringens förlängda arm, med allt ifrån anmälan till utdelning av programtidningar och startlistor på hemmaplan. I vissa klubbar lever funktionen kvar, dock under lite nya former. 

O-Ringen som rekrytering

O-Ringen handlar mycket om klubbgemenskap. Många klubbar laddar extra inför O-Ringen för att få med så många löpare som möjligt till sommarens äventyr. Att vara största klubb på O-Ringen är något som många sätter pris på. Vid sidan av tävlingarna är det långbord och interna tävlingar mm som står på programmet. 

O-Ringen har också visat sig fungera utmärkt i rekryteringssyfte till att få nya orienterare att fortsätta, hur många nya orienterare och familjer har inte blivit sålda på orienteringssporten efter att ha deltagit vid O-Ringen? 

Bli klubbambassadör

För att underlätta för klubbarna i både rekryteringssyfte till idrotten och frågor rörandes O-Ringen så startar vi nu upp O-Ringens ambassadörsprogram där du som klubbambassadör får företräda ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi söker nu dig som vill vara O-Ringen ambassadör i din klubb. Du blir O-Ringens representant i din klubb och kommer att fungera som en slags informatör och inspiratör. Du kanske har varit med på ett antal O-Ringen och kan dela med dig av dina erfarenheter och inspirera till deltagande.

Som ambassadör kommer du få ett antal förmåner och men även skyldigeter. Vi kommer att eftersträva att ha en ambassadör per klubb, så är ni flera som är intresserade från din klubb så får ni prata ihop er.

Välkommen med din ansökan!

Mer information hittar du under Frågor & Svar

O-Ringen något att vara stolt över

O-Ringen är också något som vi som inbitna orienterare skall vara stolta över. Ett oerhört starkt varumärke som allmänheten ofta känner till. Där är också du som O-Ringendeltagare viktig som "ambassadör". Så anta gärna rollen som ambassadör och var med och bygg O-Ringens varumärke. Allmänheten har en mycket positiv syn på sporten och O-Ringen, och där är du viktig i arbetet med att utveckla vår egen syn på vår idrott. Människor idag söker utmaningar, och vad är orientering om inte en häftig utmaning, varje gång du ger dig ut på en ny bana. Ta tillfällen som bjuds och berätta om O-Ringen och orientering. Kanske ska du utmana vänner och kollegor att delta i O-Ringen, numera finns det ju klasser och banor som passar alla, och man måste inte heller vara med hela veckan.


Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision